algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Les llibreries de Palma podran muntar parades al carrer

Les llibreries de Palma podran muntar una parada al carrer els dijous a l'horabaixa fins al pròxim 7 d'octubre, gràcies a l'activitat de dinamització comercial 'Llibreries al carrer', organitzada per PalmaActiva i el Gremi de Llibreters de Mallorca.

Un total d'11 establiments participen, de moment, en la iniciativa que està oberta per a nous locals del Gremi de Llibreters que es poden adherir.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, i el director general de Comerç, Fabrizio Di Giacomo, han visitat aquest dijous l'establiment 'Espai Caramulls', que s'ha sumat a la iniciativa. Laura Collado, membre de la junta del Gremi de Llibreters i propietària de 'Espai Caramulls', ha explicat que aquesta iniciativa «és una manera de fomentar la lectura en el barri i d'acostar-se als lectors».

PalmaActiva, mitjançant la seva àrea de Comerç, facilita els permisos per a realitzar aquesta activitat amb l'objectiu de donar visibilitat als establiments d'aquest gremi i per a contribuir a la dinamització comercial. «Des de PalmaActiva donem tot el nostre suport a aquestes iniciatives que neixen de les patronals», ha destacat el regidor.

Romero també ha incidit en què «el petit comerç és segur, no hi ha aglomeracions i compleix totes les mesures de seguretat, aquesta activitat a més té el plus que es realitza en l'exterior».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.