algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

La Germania va ser la darrera revolta dels mallorquins? Ho analitza Maria Margalida Perelló al Fòrum OCB

183459

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obre un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. Aquesta edició, excepcionalment, les Germanies tenen també un espai mensual en commemoració del cinc-cents aniversari. Així, al març va encetar les conferències sobre les Germanies l'historiador Guillem Morro, a l'abril varen comptar amb l'escriptor Antoni Rodríguez i ara és el torn de la investigadora Maria Margalida Perelló.

Perelló farà la conferència 'La Germania, la darrera revolta dels mallorquins?' aquest dijous a les 19 hores. Serà en línia i es podrà seguir mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.