nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Manacor presenta el I Festival de Música Antiga, que tendrà lloc entre el 2 i el 23 de maig

182961

Manacor acollirà el proper mes de maig el I Festival de Música Antiga, organitzat per l'Ajuntament. El festival constarà de quatre concerts que es duran a terme al Convent barroc de Sant Vicenç Ferrer, el qual té una acústica molt adequada per a aquest tipus de concerts de música antiga, i comptarà amb intèrprets de primer nivell en l'àmbit musical mallorquí i europeu.

«Els darrers anys el departament de Cultura de l'Ajuntament de Manacor ha intensificat la programació de música clàssica, amb un notable interès per part del públic manacorí. Per això hem cregut oportú fer una passa més i crear un festival especialitzat en música antiga», ha explicat el delegat de Cultura, Mateu Marcé.

L’objectiu principal del Festival de Música Antiga de Manacor és donar a conèixer la música anterior al període conegut com a Classicisme. Per tant, inclou la música medieval, renaixentista i barroca. El programa d’enguany se centrarà sobretot en la música barroca.

Tots els concerts seran al mes de maig, en diumenge i sempre a la mateixa hora, les 19 h.

El Festival de Música Antiga de Manacor pretenen arribar a públic especialitzat però també al públic general. Els concerts, evidentment, compliran amb la normativa Covid-19 del Govern, amb capacitat limitada i inscripció prèvia del públic assistent.

Programació:

  • 2 de maig "MOTIUS POPULARS DEL RENAIXEMENT ITALIÀ". Intèrprets: Serena Leonardi, flauta i viola da gamba; i Tomeu Seguí Campins, orgue i clavicèmbal.
  • 9 de maig "ANNA MAGDALENA BACH". Intèrprets: Caterina Alorda, actriu; Fahmi Alqhai, viola da gamba; i Tomeu Seguí, clavicèmbal.
  • 16 de maig "L'AMORE RESPIRA NELL'ARIA". A càrrec d’Alkan Ensemble. Intèrprets: Maria Rosselló, soprano; Enrique Sánchez, flauta; Sebastià Pou, violí; Joan Fiol, viola de gamba; i Jaume Tomàs, clavecí.
  • 23 de maig "ASINUS AD LYRAM". Intèrprets: Bernat Cabot, violi; Pere Caselles, fagot; Xesc Crespí, flauta; Bartomeu Mut, clavicèmbal; Joan Rodríguez, oboè; i Enric Segura, violoncel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.