algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Inca presenta un complet programa d’activitats per a celebrar la Festa del Llibre

L’Ajuntament d’Inca ha presentat aquest dilluns, al Claustre de Sant Domingo, el programa d’activitats de la Festa del Llibre. Un any més, l’objectiu d’aquestes iniciatives és promoure la lectura i impulsar la literatura entre els ciutadans del municipi, especialment entre els més petits. «El Dia del Llibre és una de les festes més importants de l'any a Inca. L'any passat fou una de les primeres activitats culturals que vam recuperar després del confinament i aquest any la repetim amb totes les mesures necessàries per garantir la seguretat del públic», assenyala la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, les activitats començaren ja el passat divendres amb la presentació del llibre Una fosca d’ungles de Lluís Maicas, a càrrec de Pere Antoni Pons. La programació continua avui dilluns amb la presentació de l’obra «Inca en el cançoner popular de Mallorca» de Gabriel Ferrer, en la sala de conferències del Claustre de Sant Domingo. A més, dimarts es presentarà també el llibre Ocells de pas de Maria Antònia Perelló; i dimecres Pendents que arribin els conqueridors de Miquel Serra.

D’altra banda, dijous 22 d’abril la Biblioteca Municipal acollirà el contacontes per a adults Això era i no era... Rondalles de Dona, Dones de Rondalla, a càrrec de Caterina Valriu. El mateix dijous, s’organitzarà La història de Sant Jordi i el Drac, un taller de Lego per a infants de 4 a 6 anys a càrrec de Robotix.

El punt àlgid del programa d’activitats tendrà lloc el divendres 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. De 10 a 20 hores se celebrarà la Festa del Llibre, a la Plaça Espanya, amb exposició i venda de llibre i flors, de la mà de les llibreries Univers Literari, Espirafocs, Tot Llibres i Cel Blau món escola; l’editorial Romantic Ediciones; i les floristeries Flors ses Nines i Nou Art i Flormania. De forma paral·lela, durant tora la jornada es duran a terme firmes de llibres.

Coincidint amb la Festa del Llibre, el 23 d’abril l’Ajuntament d’Inca lliurarà els premis del Concurs de redacció i glosat Premi Ciutat d’Inca i del I Certamen escolar de relat curt i poesia. Així mateix, a les 19 hores, es presentarà el volum de les XXI Jornades d’Estudis Locals i de les bases de les XXII Jornades d’Estudis Locals.

La programació continua amb més presentacions de llibres, concerts, teatre i tallers durant tot el mes d’abril. A més, fins al 30 d'abril es mantendrà obert al públic el Racó de Lectura amb la temàtica 'Llibres que parlen de llibres'. El programa complet de la Festa del Llibre es pot consultar aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.