cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Concerts, teatre i recitals de poesia, entre les propostes per al festival d'estiu 'La lluna en vers'

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, han presentat aquest dijous el programa d'aquest any del festival d'estiu 'La lluna en vers', que inclou concerts, teatre, recitals de poesia i la projecció d'un documental sobre Damià Huguet.

En el programa destaquen dues «mallorquines del món», definides així per Castells, com Concha Buika i Maria de la Mar Bonet, que actuaran a Consolació i el Teatre Principal, respectivament.

Durant la presentació, Busquets ha ressaltat el compromís del Consell amb la cultura i amb les diferents disciplines artístiques que poden acostar a la literatura. La consellera ha explicat que el programa inclou artistes i companyies de Mallorca, amb l'objectiu de donar suport al teixit cultural illenc, alhora que porta propostes de fora que enriqueixen la programació cultural.

En aquest sentit, Castells ha assenyalat que el programa inclou fins a quatre concerts d'artistes que actuaran per primera vegada a Mallorca: Laura LaMontagne i PicoAmperio, Izaro, María Mazzotta i Joina Canyet. Així mateix, la Fundació Mallorca Literària col·labora un any més amb el 'Mobofest', amb el concert de Pau Vallvé.

Als escenaris tradicionals de 'La lluna en vers', a Binissalem i Sant Joan, s'afegeixen nous, com l'amfiteatre Joan Mas de Deià i la terrassa de l'edifici es Molinar de Montuïri. També s'han programat activitats al castell de Capdepera, en el Teatre Municipal de Santanyí, a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma, a Baix de sa Riba de Lloret, en el claustre del Convent de Manacor, a l'església del Convent de Campos i en l'ermita de Sant Blai de Campos.

Per als espectacles, s'ha calculat la capacitat en funció de les restriccions sanitàries i es podran adaptar si canvien.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris