algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El Teatre Principal torna a programar 'Kelly' el 29 i el 30 de juny

El Teatre Principal de Palma ha tornat a programar l'obra de teatre 'Kelly', de Rafa Gallego, per als pròxims 29 i 30 de juny a les 19.00 hores, arran del gran èxit que ha tingut l'espectacle entre la crítica i el públic.

Aquesta funció dóna veu a les cambreres de pis, un col·lectiu que, segons ha destacat el Consell de Mallorca en una nota de premsa, a pesar que fins ara havia estat desconegut i silenciat, es converteix en una peça 'clau' de la indústria turística.

Si bé aquesta obra dirigida per Sergi Belbel ja s'havia programat fins a tres ocasions durant finals del març passat, el Teatre Principal ja ha posat a la venda les entrades de les noves funcions, que poden adquirir-se per Internet o en taquilla.

A més, el Consell de Mallorca ha anunciat que 'Kelly' es podrà veure en el Teatre del Born, a Ciutadella, el 25 de juny a les 20.00 hores, així com que realitzarà una gira per altres teatres de Mallorca durant la pròxima tardor.

Segons ha indicat la institució insular, les tres últimes funcions de 'Kelly' es van omplir i molts assistents que no van poder assistir «varen expressar el seu desig de poder veure l'obra». A més, ha assegurat que la critica va destacar les "virtuts" de la funció.

En aquest sentit, han valorat que el crític de Fancultura Javier Matesanz ha escrit que "el que funciona millor de 'Kelly' és el retrat humà d'aquestes cambreres de pis, que també tenen històries que contar".

Finalment, han celebrat una altra crítica del periodista del 'Ara Balears' J.A. Mendiola, qui ha ressaltat «l'enorme credibilitat i les càrregues de profunditat» de tot el que exposa l'obra de Gallego.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys

He vist un vot negatiu al meu comentari: no m'agrada tampoc que gent del PSOE de Nájera i Comissions Obreres votin Vox, pero també tenen rao recordant tants de patrons illencs que han humiliat els treballadors i treballadores. Aixi l extremadreta mallorquinista ha alimentat l extremadreta peninsular, i es romp el projecte popular i socialista que es respira quan es ret homenatge a les Kellys. En castella es diu, a proposit de les Kellys, no es mes net qui mes fa ser, sino qui manco embruta. Hagues estat millor no humiliar les Kellys. No humiliem ara els panxitos i panxites.

Valoració:1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys

Enhorabona a Gallego. Pel que fa al Consell, l'homenatge fa 20 anys tard si es volen evitar vots per a Vox. Tres "Kellys" de Calvia, una amb xalet social de Son Caliu, donat per Nájera i sindicalista de C.O. , li han dit a una amiga meva que votaran Vox, que es per elles la venjanca a decades d humiliacions per part de patrons illencs, que eren ultradretans pero també "mallorquinistas". "Ses dones son males de matar", (G.Cañellas). Ara toca tractar amb respecte les panchitas i no plorar en 30 anys perque la Balanguera sigui regueton

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente