algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
13°

Els mallorquins Jansky, guardonats per la BBC amb el premi al millor so produït en un estudi

Els mallorquins Jansky estan d'enhorabona, acaben d'assolir un important reconeixement per part de la BBC i el museu del So britànic.

Jansky, el duet mallorquí de música electrònica, format per Laia Malo i Jaume Reus, han estat guardonats aquest divendres amb un dels premis dels Sound of the Year Awards que atorga The New BBC Radiophonic Workshop i The Museum of Sound, en concret, en la categoria de Best Studio Sound Recordist (millor so produït en un estudi). Ho han aconseguit amb el seu nou projecte, Insecta Dance Music.

Els Sound of the Year Awards es varen establir l'any passat «per a celebrar els sons de cada dia, no la música, en totes les seves formes». El jurat d'aquest nou guardó internacional està presidit pel compositor i artista, Matthew Herbert; el ‘pare’ de l'ecologia sonora, Bernie Krause; el periodista de la BBC, Trevor Coix; i l'arxivera de so de la British Library, Cheryl Tipp, entre altres.

Jansky va enregistrar el paisatge sonor natural de diversos llocs de Mallorca i, després, el varen manipular a l'estudi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.