nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Consell llança un vídeo en el qual anima a «donar suport» al sector cultural

La Direcció Insular de Cultura del Consell de Mallorca ha llançat un vídeo promocional, sota el lema 'La cultura dóna vida, dóna vida a la cultura', amb el qual s'incideix en què la cultura és segura i s'anima a dinamitzar el sector davant la pandèmia de la Covid-19.

Durant la presentació del vídeo aquest dijous, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha animat a ajuntaments a reprendre esdeveniments culturals ajornats i planejar nous, atès que ara que les mesures tornen a permetre la programació d'aquesta mena d'actes.

Així, la consellera ha recordat que la Direcció Insular de Cultura ha posat 800.000 euros a la disposició dels consistoris per a programar activitats del Catàleg d'Activitats Culturals del Consell, conegut com CACIM, «perquè la cultura arribi a cada racó de Mallorca».

En aquests moments, els ajuntaments poden triar entre 550 activitats d'11 categories diferents: música, art de carrer, dansa, teatre, teatre infantil, projeccions, exposicions, rutes culturals, cicles de conferències, activitats per a fomentar la inclusió lingüística i activitats per a fomentar la lectura en català.

Així mateix, Busquets ha animat a la ciutadania a participar en els esdeveniments culturals per a dinamitzar el sector, «que tant ens ha donat i ara ens necessita». El vídeo, que ha elaborat Cinètica Produccions, SL, com a encàrrec de Cultura després d'un procés de selecció, compta amb la participació d'artistes, companyies, ajuntaments i públic. Es va rodar seguint totes les mesures d'higiene i seguretat en esdeveniments culturals del CACIM programats en diferents municipis i també en el Teatre Principal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa mes de 3 anys

De segur que tota la ciutadania correrà a consumir cultura com a autòmates quan vegi el vídeo...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente