cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

L'OCB enceta una nova edició del Fòrum OCB amb la celebració dels 500 anys de Germanies

181283

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. Aquesta edició excepcionalment, les Germanies tendran també un espai mensual en commemoració del seu cinc-cents aniversari.

Segons ha informat l'entitat, la setmana que ve faran públic el programa sencer, que consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre març i juliol.

No obstant això, han avançat que el proper dijous el protagonista del Fòrum OCB serà l'historiador porrerenc Guillem Morro Veny. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en Filosofia i Lletres per la Universitat de les Illes Balears i doctor en Història per la Universitat de Barcelona, és especialista en la baixa edat mitjana i està professionalment vinculat a la investigació, la docència i l'escriptura. Morro parlarà en aquesta ocasió sobre què en podem aprendre de les Germanies.

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear el proper dijous, 4 de març, a les 19 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.