algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Neix la plataforma cultural 'IB3 Cultura'

Malgrat que la pandèmia de la Covid-19 no atura, la cultura continua ben viva a les Balears. Amb l'objectiu de divulgar les activitats que es fan arreu de les Balears i de crear un punt de trobada de tots els agents culturals i dels seus seguidors, IB3 estrena 'IB3 Cultura', IB3.org/ib3cultura, una finestra a la cultura de les Balears.

Es tracta de la plataforma cultural del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears, en què es trobarà tota classe d'informació (notícies, entrevistes, reportatges i agenda) sobre els diferents vessants que ens proporciona la cultura illenca, i que IB3 recull als seus diferents canals de difusió. Dansa, música, art, cinema, fotografia, literatura i poesia s'uneixen en aquest nou espai per a «deixar empremta del poder de la cultura a les Balears».

Miquel Garcia, Caterina Veny, Mariona Forteza, Anna de la Salud, Pere Estelrich i Joan Trias són algunes de les firmes que podrem trobar en aquesta nova plataforma cultural, en què també hi haurà cabuda per als podcasts que realitzen els col·laboradors d'IB3 Música i per a les píndoles setmanals del programa cultural transmèdia d’IB3 'Entusiastes'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.