muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L'Obra Cultural Balear convoca la tercera edició dels Premis Sambori

180843

Amb l'objectiu d'incentivar la creativitat artística i obrir altres camins per a la normalització lingüística del català i el seu ús social i cultural, la Fundació Sambori celebra el concurs literari Premi Sambori des de 1998.

L’any 2012 el concurs arriba, mitjançant diferents convocatòries, a una gran part dels territoris de parla comuna. A més dels dos concursos que es fan al País Valencià (14è premi escolar de literatura en valencià i 9è concurs universitari de narrativa), també es convoca a Catalunya, Franja de Ponent i Catalunya del Nord (6è Premi Sambori Òmnium) i a Mallorca (3r Premi Sambori a les Escoles Mallorquines).

Enguany, l'Obra Cultural Balear convoca el 3r Premi Sambori OCB, premi escolar de narrativa té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts de les Illes Balears. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats. Els treballs que optin a aquest premi de narrativa escolar en català s’hauran de regir segons les bases de la convocatòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.