algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

El Principal acull aquest cap de setmana 'Excalibur i altres històries d'animals morts'

El Teatre Principal de Palma acollirà aquest cap de setmana tres funcions del muntatge teatral 'Excalibur i altres històries d'animals morts', de la companyia Hermanas Picohueso.

El Principal ha explicat aquest dijous que l'obra es representarà a la Sala Gran aquest divendres i aquest dissabte, a les 19.00 hores, i diumenge, a les 18.00 hores. A més, aquesta última funció podrà seguir també per 'streaming'.

L'obra és una sàtira sobre la societat actual i el paper dels mitjans de comunicació i les 'fakenews'. Segons membres de la companyia, l'espectacle posa en evidència «les estructures del poder i la política de la por i del control des de l'òptica els animals que acaben sofrint les conseqüències».

Aquest muntatge, on conviuen tècniques tan variades com el vídeos o titelles està interpretat per Marc Homar, Gal·la Peire, Diego Ingold i Lluki Portas, i aquests tres últims també són els responsables de la dramatúrgia i la direcció escènica.

El director del Teatre Josep R. Cerdà, ha elogiat la companyia Hermanas Picohueso, de qui ha assegurat que admira «que hagin estat capaces d'explorar els límits del llenguatge teatral contaminant-lo amb altres llenguatges, però sense perdre un àpex de l'essència teatral».

L'obra es va estrenar al maig de 2019 i des de llavors ha sofert alguns canvis, que han vingut daus per la pandèmia de la Covid-19. «En aquesta obra ja parlàvem de l'ébola, àntrax o del mal de les vaques boges i tot això ha quedat en res amb la pandèmia que tenim ara», ha explicat Diego Ingold. L'obra es desplega sobre l'escenari com un programa de televisió en directe en el qual els espectadors el poden seguir per una pantalla o veure directament el que fan els actors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Esto.
Esto es lo que necesitamos ahora mismo.
Claro que sí, guapis!!!

Valoració:-2menosmas
Per Marian@hotmail.com, fa mes de 3 anys

Per què sembla que el Teatre Principal sempre es mou en un ventall d'edat que no supera els cinquanta anys? Per què sembla que repeteixi clixés de televisió, on és impossible veure una persona major en actiu? Quin avorriment.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente