algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

[VÍDEO] Donallop presenta 'Floridura', el primer senzill del seu proper EP

180309

El duet Donallop avança el 5 de febrer 'Floridura', el primer senzill del seu proper EP 'Cara a Cara' (Plas Plas, 2021) després de dos anys del primer senzill de 'Crisàlide'.

Enregistrat als estudis de Paco Loco, els de Mallorca doblen la seva aposta de dream pop mediterrani, «mesclant la fragilitat de la veu de Joana o d’un instrument com el Glockenspiel amb l’agressivitat d’una electrònica creada ad hoc amb bateries Ludwig vintage i varis sintetitzadors Moog dels anys setanta». Aquesta puresa oldie se suma a una lletra farcida de poesia visual. En paraules del grup: «'Floridura' és una cançó de contrastos. Estimar i ferir. Llibertat i asfíxia. Una cançó sense guitarres».

La combinació retro-futurista fa de 'Floridura' una de les peces més màgiques que el duet hagi publicat mai, amb reminiscències a Sufjan Stevens, Billie Eilish o Bon Iver. Acompanyen la sortida del senzill amb un videoclip a càrrec d’Arnau Vadell, una promesa de l’audiovisual mallorquí de només 16 anys. El videoclip s’ha estrenat en exclusiva al web d’Enderrock el 4 de febrer, un dia abans de la sortida a les plataformes digitals. 'Floridura' és la primera referència del nou segell mallorquí Plas Plas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.