cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
19°

Nova junta directiva del Gremi de Llibreters de Mallorca amb Àlex Volney al capdavant

180143

L'assemblea extraordinària del Gremi de Llibreters de Mallorca, celebrada el dijous 28 de gener, ha elegit nova junta directiva.

D’aquesta manera, la nova junta directiva del Gremi de Llibreters de Mallorca ha quedat formada per: Àlex Volney (Llibres Ramon Llull) com a president; Francesc Sanchís (Embat i Quars); vicepresident; Neus Mateu (Es Raconet), tresorera; i Laia Alegret (Llibreria Drac Màgic), Miquela Serra (Quart Creixent), Adrià Garcias (Ínsula Literària), Marta Prunés (Lila i els contes), Laura Collado (Espai Caramulls) i Andreu Carles López (Finis Africae) com a vocals.

Aquesta nova junta s'ha fixat com a objectius «fer feina per al Gremi i la difusió del llibre, com a element cabdal de les llibreries».

El nou equip de feina que conforma el Gremi, a més, vol «millorar la comunicació de l'entitat i fer extensiu i col·laboratiu el Gremi a la resta de llibreries de la part forana de Mallorca». També farà feina per a incentivar el petit comerç i crearà sinergies amb la resta de teixit cultural de Mallorca. «La nova directiva formada per nou llibreries comença una nova etapa en la directiva del Gremi amb molta il·lusió i ganes de treballar», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mary@hotmail.com, fa mes de 3 anys

Àlex/Alejo, no? Perquè ara escriu tan malament en espanyol com en català.

Valoració:-4menosmas
Per Lletres i vida, fa mes de 3 anys

Enhorabona! El llibre és la millor eina per combatre la malaltia que causa més morts al món: la ignorància. I el món n'és ple d'ignorants.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente