cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Pollença, l’únic municipi de l'Estat amb una programació mensual de circ

180033

L’Ajuntament de Pollença, en col·laboració amb Circ Bover, ha presentat aquest divendres al Claustre de Sant Domingo la nova edició de CircArt 2021.

Circ Art és un projecte anual amb una programació mensual de circ gestionada per Circ Bover, que s’encarrega de la gestió de les obres programades així com dels espais de representació que varien segons la seva naturalesa

El regidor d’Educació, Cultura i Mediació Cultural, Josep Marquet, ha explicat que Pollença és l'únic municipi de l'Estat espanyol «amb una programació mensual de circ com la que té Circ Art». I ha assenyalat que des de l'Ajuntament de Pollença aposten per «una cultura segura i mantenir de forma controlada aquest tipus d'esdeveniments respectant sempre les mesures d'aforament i sanitàries».

D’aquesta manera, per aquest primer trimestre de l’any les tres obres programades són: 'Show Up!' de Kelly Laner & Daniel Rossetti per al mes de gener, 'nOu' de la companyia Mariantònia Oliver per al mes de febrer i 'EsbarjoFest' de la companyia La Marciana per al mes de març.

A més, com a novetat s'ha posat en marxa el Premi CircArt amb el qual es donarà un reconeixement a un dels espectacles que es duguin a terme durant la temporada. D'aquesta manera, el Premi CircArt 2020 ha estat per a l'espectacle 'Peix', tot i que per motius derivats de la Covid-19 l'entrega d'aquest guardó es durà a terme al mes de març.

Per la seva banda, el director artístic de Circ Bover, Sebastià Jordà Ramis, ha apuntat que «vam començar aquest projecte amb la il·lusió de crear públic a Pollença i també amb l'objectiu d'arribar al turisme perquè pugui gaudir d'oferta cultural». A més, ha afegit que «agraïm molt a l'Ajuntament de Pollença que aposti per aquesta continuïtat amb CircArt i per la seva aposta per la cultura segura».

CircArt es consolida al municipi atès que ja porta més de tres anys d’activitat i compta amb un públic molt divers en edats i perfils interessat en les arts escèniques que segueix la programació amb entusiasme i que ha incrementat considerablement en aquests tres anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Iñaki Mangarin, fa mes de 3 anys

La pujada de sous de l'equip de govern de Pollença si que és un circ mensual.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente