nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

L'Orquestra Simfònica ofereix dos concerts gratuïts 'en línia'

179713

La Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears retransmetrà 'en línia' de manera gratuïta els seus pròxims dos concerts a través de la seva pàgina web, canal de YouTube i les xarxes socials tant de l'Orquestra com d'IB3.

En una nota de premsa, la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha explicat aquest dimarts que aquesta fórmula substituirà la celebració presencial amb públic per a minimitzar riscos i com a mesura preventiva afegida davant la tercera ona de la pandèmia.

El primer dels dos concerts --el vuitè de la temporada-- s'emetrà 'en línia' aquest dissabte i diumenge, a les 20.00 hores, des del Trui Teatre. L'oboista de la Simfònica, Carlos Fortea, serà el solista i interpretarà el concert per a oboè de Bohuslav Martinu, un dels més complexos per a aquest instrument.

El programa es completarà amb 'Masteguis et bergamasques suite Op. 112' de Gabriel Fauré; 'Le Tombeau de Couperin Op.68' de Maurice Ravel i 'Joc de cartes' d'Igor Stravinski. Aquest concert de temporada estarà dirigit per Pablo Mielgo.

La mateixa fórmula de retransmissió i mitjans en línia s'usarà per al concert extraordinari al Teatre Principal de Palma, que s'emetrà en directe el 28, a les 20.00 hores, i es repetirà el 30 i 31 de gener a la mateixa hora.

El programa inclou peces de 'Dt. Mere L'Sent' de Ravel i Pulcinella de Stravinski sota la direcció de Pablo Urbina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.