cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

La capella de la Misericòrida reobre amb la mostra 'Dones artistes i dones representades'

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha presentat aquest dijous la mostra 'Dones artistes i dones representades', una col·lecció museística que s'obre aquest divendres en la capella de la Misercòrdia, que reobre com a centre expositiu després de la nou mesos tancat per la pandèmia.

Segons han apuntat, s'ha aprofitat el tancament decretat pel confinament per a revisar el fons pictòric i «repensar» l'espai. Busquets ha animat a veure aquesta mostra amb «ulleres liles per a trobar a les dones artistes i representades». Des d'aquest divendres, en la capella es pot visitar la mostra, comissariada per Francesca Lladó.

L'exposició inclou 28 obres, cinc de les quals estan signades per dones artistes i també per retrats de diferents èpoques històriques i estatus socials. Lladó ha afegit que l'exposició conté dos itineraris «que dialoguen entre si» amb obres estilísticament d'una gran varietat i diferents maneres de pintar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.