algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La Fundació Baleària organitza aquest dissabte una trobada en línia de música tradicional mediterrània

172667

La Fundació Baleària continua organitzant esdeveniments en línia amb l'objectiu de traçar xarxes culturals entre els diferents territoris en què opera. I dissabte 13 de juny tendrà lloc la primera Trobada de Música Tradicional Mediterrània, que s'emmarca en el programa Baleàrics 2.0 i que s'emetrà al canal de YouTube de Baleària a partir de les 18.00 hores. El cartell està compost per músics de les Balears, Catalunya, el País Valencià, el Marroc i Algèria.

En concret, des de Catalunya participaran el grup Criatures i la cantant Joana Gomila; des de les Illes ho faran l'Escola de Música i Dansa de Mallorca, la Colla de Xeremiers Des Pujol (Mallorca), Sa Bodega (Eivissa) i Cala Joia (Menorca); des del País Valencià ho faran la Colla El Falçó, el grup Dolç Tab Jazz i el cantant Jonatan Penalba. Des del Marroc cantaran Abdelali Errahmani (Nador) i Abdelkader Hadada (Tànger); i finalment, des d'Algèria, tocaran Amine Haouki & Hijaz Music Band (Mostaganem) i, la cantant Lila Borsali (Orà) gràcies a la participació de l'Institut Cervantes d'Orà.

Cal recordar que Baleàrics 2.0 es va iniciar durant el confinament causat per la Covid-19, i en els darrers dos mesos s'han realitzat dos festivals de música, amb artistes de renom de diversos territoris, una trobada de poetes i una trobada de bandes de música.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.