algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El programa Viu la Cultura Online ofereix dues noves activitats per al públic infantil

El programa Viu la Cultura Online continua aquesta setmana amb 'La màgia d'en Cotonet' i 'El senyor dels contes', dues propostes que es poden veure a través de la pàgina web, on la Delegació de la Presidència per a la Cultura ofereix fins al 31 de juliol activitats en línia amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar les conseqüències en el sector cultural derivades de la COVID-19.

'La màgia d'en Cotonet' és un conte musical que fomenta la diversitat a través del món de la fantasia, on la Fada Despistada conta la història de com es varen conèixer ella i Cotonet, un núvol petit i poregós que el que fa millor és plorar.

Segons la Conselleria, és una història no sols estimula l'oïda i la vista, sinó que també acosta a les emocions dels nens, treballant l'expressió rítmica i corporal amb cançons. L'activitat té una durada de 30 minuts i està dirigida a un públic infantil de (de 3 a 8 anys) i familiar.

D'altra banda, 'El senyor dels contes' és un espectacle teatral de la companyia Myotragus Teatre, basat en les rondalles i llegendes de Balears, que es podrà veure a partir d'aquest dijous 4 de juny. Durant l'espectacle s'utilitzen diferents recursos escenogràfics com els titelles per a poder comptar les diferents rondalles.

'El senyor dels contes' és un llibreter nascut a Mallorca amb família de Menorca i que actualment viu entre Eivissa i Formentera, la qual cosa fa que conegui històries de totes les illes i per això compta diferents rondalles que formen un conjunt d'històries de la cultura popular de Balears. L'activitat té una durada de 30 minuts i està dirigida a un públic infantil (de 5 a 10 anys) i familiar.

Programa Viu la Cultura

El programa Viu la Cultura, coordinat amb la Conselleria d'Educació durant 20 anys, inclou una oferta d'activitats culturals, dirigides especialment als alumnes de totes les edats, amb l'objectiu d'acostar-los el món de la cultura. Així mateix, pretén proporcionar una oferta cultural d'interès per als centres educatius, fer costat a la indústria cultural de Balears i contribuir a la difusió del patrimoni històric i cultural.

Viu la Cultura Online dóna sortida a aquelles activitats culturals programades que s'han vist afectades per la declaració de l'estat d'alarma. Així, la iniciativa injectarà liquiditat al sector com a eina de creació de treball. Les activitats estan disponibles a través d'aquest web.

Des de la Conselleria han recordat que Viu la Cultura Online «continuarà fent costat als mestres i professors de tots els centres educatius, perquè puguin aprofitar els continguts de les activitats, com ja ho fan presencialment, per a les seves classes virtuals amb els seus alumnes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.