muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
13°

El cor del Principal reprèn la seva activitat com a primera passa per a la reobertura

El cor del Teatre Principal ha reprès l'activitat com a primera passa per a la reobertura d'aquesta instal·lació cultural, i ho ha fet gravant un vídeo on interpreta algunes peces de les òperes 'Il trovatore' i 'La flauta màgica'.

Segons ha informat el Consell de Mallorca aquest divendres, amb aquest vídeo, el Teatre Principal vol donar 'el sus' a la normalització de l'activitat, que no serà plena fins que comenci el 'Fila O Festival d'Estiu' la segona quinzena d'agost.

Quant al vídeo, ha explicat, ha estat fet pel creador Luis Ortas, qui ha recollit testimoniatges dels cantors del Cor durant el confinament i vol ser un cant de suport a la cultura, a més, ha afegit, d'un crit d'ànim per a tornar al més aviat possible a l'activitat normal del Teatre Principal.

Així mateix, ha detallat, l'enregistrament es va fer, sempre seguint controls sanitaris estrictes, en dies alterns per veus (sopranos primeres, sopranos segones, tenors primers, tenors segons, barítons i baixos), de manera que no van coincidir mai sobre l'escenari més de deu persones, inclòs el director, Pere Víctor Rado.

Retorn de l'activitat al Teatre Principal

D'altra banda, el Consell ha donat a conèixer que des del passat 25 de març, bona part del personal del Teatre Principal ha deixat el teletreball i ha tornat a l'edifici del carrer de la Riera, on treballa per a preparar el festival d'estiu i la programació de la temporada 2020-2021. Amb tot, ha indicat que la taquilla tornarà a l'horari habitual dimecres que ve 3 de juny. L'horari de taquilla serà de dilluns a dissabte, de les 11.00 a les 14.00 hores i de les 17.00 a les 21.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.