algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
26°

[VÍDEO] JÈS! i Pupil·les estrenyen vincles entre Mallorca i el País Valencià amb 'Flor del desert'

Després d'una trajectòria intensa de quasi tres anys, JÈS! ha decidit gravar un disc de 10 cançons on hi trobarem una varietat de ritmes que definiran el seu propi estil. JÈS! es caracteritza per fer temes propis i en català fusionant molts tipus de ritmes sobretot procedents de Llatinoamèrica. Les seves lletres, senzilles i quotidianes parlen d'amor, de revolta i del dia a dia on tothom es podrà sentir identificat.

El disc, en part, ha estat finançat a través d'una campanya de micromecenatge que varen dur a terme l’any passat i de la qual varen assolir el 150%.

El disc, 'El futur de cada passa', també compta amb tres col·laboracions importants, una procedent de Catalunya, Suu, una altra procedent del País Valencià, les reperes Pupil·les, i finalment una col·laboració de Mallorca de la mà de Xanguito. Tres col·laboracions a tres cançons diferents que donaran un color diferents al disc. Cal dir que aquestes col·laboracions també cerquen escurçar distàncies entre el territori de parla catalana i crear un vincle entre artistes que treballin amb música pròpia i en català.

És el cas de la cançó 'Flor del desert', amb les valencianes Pupil·les, com han explicat des de JÈS!: «El motiu d'aquesta col·laboració no només ha estat per sumar experiències sinó per crear vincles d'amistat, musicals i culturals entre terres germanes, en aquest cas entre València i Mallorca».

Per a celebrar la publicació del disc, JÈS! ha decidit organitzar una festa que se celebrarà el pròxim dissabte 14 de març a la sala La Red on hi haurà un grapat d’artistes i grups convidats que faran de la presentació del disc un vespre diferent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.