muy nuboso
  • Màx: 17.11°
  • Mín: 11.1°
16°

El Teatre del Mar acull, un any més, l'homenatge a Aurora Picornell i les Roges del Molinar

166967

Ara Mallorca es fa càrrec enguany de l'organització d'aquest ja tradicional homenatge popular a Aurora Picornell i les Roges del Molinar que es fa aquest divendres a les 20 hores al Teatre del Mar. Aquest homenatge es va dur a terme per primera vegada ara fa 10 anys, impulsat per l'Assemblea de Joves del Molinar.

«Mantenim la posada en escena i la línia de l'acte, fonamentat en la memòria històrica, l'antifeixisme, la transversalitat i en fer d'altaveu a les lluites populars», han explicat els organitzadors.

A l'acte, hi intervendran Margalida Ramis, activista ecologista, i Núria Garcia, del Moviment Feminista de Mallorca (en substitució de Conxa Calafat). També hi haurà espai per a la música i l'art, com ja és habitual. Es comptarà amb l'actuació de les glosadores Alícia Olivares, Cati Eva Canyelles i Maribel Servera. Per la seva banda, el veterà cantautor valencià Feliu Ventura hi posarà la nota musical. L'acte serà presentat per l'exregidora de l'Ajuntament de Palma i activista Aurora Jhardi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.