algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.12°

El Consell llança un nou web amb recursos per a un ús «normal i correcte» del català

Ja es pot navegar pel web llenguamallorca.cat, un portal en què la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha recollit recursos i ha creat eines per promoure un ús «normal i correcte» de la llengua catalana. El web inclou tant les iniciatives de dinamització lingüística i promoció del català que es fan a Mallorca com recursos lingüístics de tot tipus, informació sobre cursos i certificats de català, drets lingüístics o subvencions.

Així, des del web, que va associat a un compte de Twitter, a un d’Instagram i a una pàgina de Facebook amb el mateix nom i que ja estan en marxa des de fa gairebé un any, es pot accedir a recursos per aprendre jugant o a llistes de música en català.

La consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha explicat que aquesta feina s’ha fet «seguint amb el nostre compromís amb la llengua catalana» i ha destacat que el portal web «recull informació i eines per ajudar els mallorquins i mallorquines a viure plenament en català».

En la mateixa línia, el director insular de Política Lingüística, Lluís Segura, ha subratllat que «al web també s’inclou informació sobre ajuts a empreses i entitats per al foment de l’ús la llengua catalana».

El portal llenguamallorca.cat és fruit de la feina de la Direcció Insular de Política Lingüística i també inclou informació actualitzada sobre l’activitat del Departament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cotonet, fa mes de 4 anys

La poca vergonya creix i ens prenen per idiotes.
En comptes de patentar invents dels altres, farien bé de predicar en l'exemple i, "per un ús normal i correcte" del català, na Busquets deixàs de parlar amb un polvoró dins la boca. O és el seu natural?

Valoració:4menosmas
Per Toni F., fa mes de 4 anys

El que diu "n'Estafa" és cert. Quina manera de tirar els diners públics. Qui és el responsable d'aquest engendro? Convindria saber-ho a efectes electorals; semblants polítiques lingüístiques no són de rebut.

Valoració:4menosmas
Per Estafa, fa mes de 4 anys

Que un simple recull d'enllaços de coses fetes per altres a un Drupal sigui presentat com exemple de la tasca en defensa de la llengua és una estafa.
Per cert, ja que hi sou, podrieu revisar la feina ja que hi ha enllaços trencats, prova de manca de professionalitat.
Per cert, que ens ha costat a tots la broma?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente