algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

El fotògraf Tomeu Coll exposa 'Badlands' simultàniament a Roma, Palma i Berlín

El fotògraf Tomeu Coll exposa 'Badlands' simultàniament a Roma, Palma i Berlín.

El fotògraf mallorquí Tomeu Coll presenta el projecte 'BADLANDS - Males Terres', una obra que s'estrenarà gairebé simultàniament a tres indrets diferents: aquest divendres, 22 de novembre, es va inaugurar a Roma, al CSF Adams / KromArt Gallery; el 26 de novembre s'estrena a Casa Planas, a Palma; i el 29 de novembre a Berlín, a la Galeria Kehrer.

A més, aquesta itinerància inclou la publicació d'un catàleg per part de prestigiosa editorial alemanya Kehrer Verlag. La publicació rep suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) a través de la línia de subvenció a la promoció exterior de les arts visuals, amb un total de 21.722,78 €.

Tomeu Coll (Mallorca, 1981) ha estat guardonat amb diversos premis de fotoperiodisme i fotografia documental, inclòs el Premi de Fotoperiodisme de les Illes Balears durant dos anys consecutius. Va ser destacat com a 'Fotògraf Emergent' per la Smithsonian Magazine pel seu projecte "Badlands" i ha realitzat exposicions individuals a la 'Winter Festival' de Sarajevo, comissariada per Ellen James, i a la National Gallery de Nova York.



Actualment treballa per a Stern, Der Spiegel, L'Illustre, El Mundo, Vanguardia i altres publicacions internacionals. Des de 2014 és cofundador de 'Erotic Eye Trilogy' i 'Sacred Eye workshop', amb l'única i inigualable fotògrafa i activista, Donna Ferrato.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.