nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

La música de Txaikovski i Xostakóvitx protagonitza el segon concert de temporada de la Simfònica

La música dels compositors russos Txaikovski i Xostakóvitx protagonitzarà el segon concert de temporada de l'Orquestra Simfònica, que se celebrarà aquest dijous, dia 31 d'octubre, a les 20.00 hores, en l'Auditori de Palma. Per a aquesta ocasió, la Simfònica comptarà amb la batuta de Oleg Caetani, fill d'un dels millors directors de la història de la música, Igor Markevitch.

En la vetllada, es tocarà la 'Bella Dorment' de Txaikovski, un dels ballets més famosos de la història del repertori clàssic que se centra en el conflicte de forces del bé i del mal. A més, la Simfonia número 10 de Xostakóvitx va ser composta en 1953 després de la mort de Stalin. Es tracta d'una obra tràgica, gairebé autobiogràfica, i simbolitza la llibertat aconseguida després de la defunció del dictador, representat grotescament en l'obra.

El director d'orquestra Oleg Caetani ha dirigit obres per tot el món, des de la Scala de Milà, el Mariinski de Sant Petersburg, la Royal Opera House de Londres, l'Opera House de San Francisco, el Musikverein de Vien i, el Lincoln Center de Nova York, entre altres. Les entrades estan a la venda i es poden comprar a través de la pàgina web de la Simfònica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.