algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La Nit de l'Art preveu la visita d'unes 30.000 persones en la seva 23 edició

La Nit de l'Art de Palma té prevista la visita d'unes 30.000 persones entre els dies 19 i 21 de setembre per a conèixer les propostes de les galeries que conformen Art Palma Contemporani, Aigab i els principals espais culturals de la ciutat.

Així ho ha informat el president d'Art Palma Contemporani, Frederic Pinya, aquest dimarts en la presentació del programa de la 23 edició d'aquest esdeveniment en la Galeria Kewenig, en la qual ha afirmat que si volen «parlar de qualitat, l'art contemporani deu ser una de les cares més visibles de la nostra imatge».

Una novetat de l'edició d'aquest any és el Cinema d'Art, que projectarà 'Terres Barceló' (França, 2018). El seu director, Christian Tran, presentarà la pel·lícula i se celebrarà un col·loqui amb el cineasta.

D'altra banda, el Premi DKV Assegurances també forma part de les novetats, un guardó per a artistes espanyols menors de 45 anys de les galeries d'Art Palma Contemporani, amb aquest reconeixement, tindran l'oportunitat d'incorporar-se a la col·lecció DKV.

Durant la presentació de l'esdeveniment, el president d'Art Palma Contemporani, ha llançat un repte als polítics perquè l'art contemporani «jugui el paper que ha de jugar en la nostra comunitat durant tot l'any», i ha brindat la col·laboració de l'entitat a les institucions que tenen en les seves competències la promoció turística i l'assistència a fires internacionals perquè l'art contemporani «hi sigui present».

A més, Pinya ha incidit en la «importància de Mallorca en el context artístic nacional», ja que ha assenyalat que «va ser pionera a llançar aquesta iniciativa cultural que després han seguit ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla o València», ha concretat.

D'altra banda, el batle de Palma, José Hila, ha felicitat les galeries que participen en aquesta edició de la Nit de l'Art i ha destacat que la cultura «s'ha d'assumir com a vector de cohesió de tota la ciutadania» i aquest esdeveniment és «una peça clau» que posa l'art contemporani «a l'abast de tota Palma».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manuel Montaner, fa mes de 4 anys

Espectadors "guapos": l´art contemporani està a l´abast
de tota Palma, tot l´any. Dematins i horabaixes.
És més còmode, però menys "guapo".

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente