nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

L'exposició sobre la mirada de Toni Socias ha rebut 5885 visitants

Imatge de l'exposició sobre l'obra de Toni Socias.

dBalears

L'exposició 'Vida i Color. Palma i els anys 80 des de la mirada de Toni Socias' ha rebut 5.885 visites del 2 de maig al 31 de juliol. Es tracta d'una de les exposicions més visitades a la planta noble del Casal Solleric.

De les anteriors exposicions que hi ha hagut a la planta noble, la dels Premis Ciutat de Palma 2018 va rebre un total de 3757 visites del 20 de gener al 17 de març. 'Anhel (sehnsucht). Una mirada sobre la col·lecció de Michael Horbach' va rebre un total de 3850 visites entre el 19 de gener i el 31 de març de 2019 i finalment 'Nada tan visible' 2367 visites del 25 de gener al 17 de març.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que «els vistants valoren de forma especial el punt d'inflexió que va significar per Palma l'impacte d'aquella generació d'artistes. Passàrem de la Palma gris que venia del franquisme a una Palma més viva, transgressora, amb color i més culta».

Per altra banda, dins el marc de l'exposició 'Vida i Color', el pròxim dia 7 d'agost a les 21 hores el pati del Casal Solleric acollirà la projecció de 2 curtmetratges i un llargmetratge en els que Toni Socias hi va participar, amb la presència dels seus directors, Toni Bestard i Jaume Carrió. La finalitat d'aquesta activitat és donar a conèixer una activitat fonamental en la trajectòria de Socias, la seva faceta de director artístic.

Els curtmetratges que es projectaran seran: 'Equipajes' del director Toni Bestard i 'Chat vol dir moix', del director Jaume Carrió. El llargmetratge que es projectarà serà 'El perfecto desconocido', també del director Toni Bestard.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.