algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
15°

Dos únics concerts d'OVIDI 4 a Mallorca: Petra i Muro

El teatre de Petra, aquest divendres 15 de març a les 20.00 hores, i el teatre municipal de Muro, aquest dissabte 16 de març a les 21.00 hores, acolliran els dos únics concerts que es faran a Mallorca d'OVIDI 4.
OVIDI 4 està format per Mireia Vives, David Fernández, David Caño i Borja Penalva. El grup musical ofereix un espectacle amb textos de Pere Quart, Angela Davis, Joseba Sarrionaindia, Marina Garcés, Santiago Alba Rico, Roger Pelàez, Maria Mercè Marçal, Josep Palau i Fabre, Valero Sanmartí, Rafeef Ziadah, Marc Granell, David Caño, Montserrat Roig, David Sarsanedas, Enric Casasses i G. K. Chesterton.
OVIDI 4 és memòria d'un futur anterior, «estàvem més dissolts que la I Internacional –que era la bona– i més perduts que l’Ovidi a la transició. Al laberint on ens han capficat, tornaven a ploure mentides, es dictaven altre cop silencis i es perseguien repúbliques de nou. I enmig de tot, del trencaclosques del 155 i la voracitat d’un capitalisme carronyaire, va arribar na Mireia –Vives, que és com ens volem– a dir-nos que la lluita mai s’acaba i sempre cal tornar a recomençar. A recordar-nos, dempeus, que calia seguir resistint, insistint i persistint: foradant el mur, ampliant el camp de batalla i desobeint l’absurd. I cuidant-nos», expliquen.
OVIDI 4, contra la geografia del desastre i l’arquitectura de les excepcions, «ens vam retrobar assembleàriament. A la intempèrie, perquè sempre es reconstrueix des de les runes, les cendres i els dubtes. Hi tornem: tornant-nos- hi contra el mur, el silenci i la mordassa. Per què clar, on passen les coses? Ni a la pantalla ni a l'smarthpone ni a la tv ni al xat. Les coses passen allà on les podem compartir, les podem dubtar i, sobretot, les podem transformar. Quan les imaginem alhora, les cuidem plegats i les resistim juntes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.