nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Obert el termini d’inscripció dels cursos per a persones adultes a Palma

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma ha obert el termini d’inscripció dels cursos per a persones adultes en la segona fase, que tendran lloc entre els mesos de febrer i maig. El Servei Municipal d’Educació d’Adults oferirà cursos d’anglès, d’alemany, d’informàtica i noves tecnologies, d’espanyol per a persones estrangeres i cursos de llengua catalana. També es desenvoluparà un curs de 'Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya', preparatori per a la prova de nacionalitat CCSE.

El termini d’inscripció del cursos de català finalitza el 18 de gener i de tots els cursos restants es poden fer fins al 22 de gener.

La tinent de batlia d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha explicat que tots aquests cursos del Servei Municipal d’Educació de Persones Adultes «es realitzen tenint en compte les necessitats formatives de la població, per això és un servei flexible en relació als espais, horaris i calendari. S’ofereixen cursos en diferents franges horàries per tal de facilitar la conciliació i d’adaptar-nos millor a totes les necessitats».

Cursos d’idiomes:

  • Alemany nivell A1.1, A1.2 i A2.1
  • Anglès Nivell A1.1, A1.2, A2.1, A2.2 i conversa B1
  • Espanyol Nivell A1.0, A1.1, A1.2, A2.1, A2.2 i conversa A1 i B1

Cursos de noves tecnologies i informàtica:

  • Iniciació Informàtica-Internet nivell 1 i nivell 2
  • Ofimàtica nivell 1i nivell 2
  • Iniciació a la creació de pàgines web amb gestor de continguts

Tota la informació es pot consultar a la web de palmaeduca, a l’apartat http://cursospalmaeduca.cat/, on també es poden fer les inscripcions online. A més, es poden realitzar presencialment inscripcions als centres Palma Formació Son Malferit i PalmaFormació Mercat Camp Redó i a les oficines de Estudi 6 (Guillem Massot 54).

Català

Pel que fa als cursos de català, estan impartits per l’Institut d’Estudis Baleàrics. Les inscripcions es poden fer a http://ieb.caib.es o presencialment a les oficines del carrer d’Alfons el Magnánim, 29, 1er, porta 3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.