cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

Els titulars del Carnet Jove tendran una entrada gratuïta en el Museu de Mallorca

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports signarà un conveni de col·laboració entre l'Institut Balear de la Joventut (IBJove) i el Museu de Mallorca en el marc del programa Carnet Jove per a l'elaboració del Pack Jove 2019, que inclourà avantatges com el lliurament d'entrades gratuïtes en el Museu per als titulars del Carnet Jove.

Segons ha informat la Conselleria, aquest descompte s'aplicarà amb la prèvia presentació del Carnet Jove i el DNI juntament amb el lliurament de l'original del val de descompte que s'inclou en el Pack Jove 2019, i que s'obsequiarà a cadascun dels titulars de Carnet Jove.

Aquesta promoció és vàlida fins al 31 de desembre de 2019 i no acumulable a altres ofertes o promocions. La vigència d'aquest Conveni queda establerta des del moment de la seva signatura i fins al 31 de desembre de 2019, tots dos inclosos.

El Programa Carnet Jove és un servei que ofereix el Govern, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i per mitjà de l'Institut Balear de la Joventut, l'objectiu del qual és contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves de la comunitat a través de l'oferiment i la promoció d'avantatges i descomptes en diferents àmbits.

Pretén contribuir a promoure noves polítiques de joventut que incentiven la participació social, el foment de la cultura, la mobilitat i l'emancipació dels joves en condicions assequibles i dignes.

Actualment, Carnet Jove té més de 32.000 titulars a les Balears. El Pack Jove 2019 recollirà 95 vals de descompte i avantatges en les categories d'allotjaments i viatges, cultura, oci, esports, formació, cursos, salut, bellesa, serveis, compres i menjar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.