algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Can Sales ofereix un joc tipus 'Escape room' per promoure l'esperit de la investigació

La Biblioteca Pública Can Sales ha ampliat la seva oferta educativa per a alumnes de secundària, tal com estableix el Pla de Cultura del Govern, en oferir la possibilitat d'una visita a les seves instal·lacions mitjançant l'activitat 'Bookescape', un joc tipus 'Escape room' que té l'objectiu de promoure l'esperit d'investigació.

La proposta està inclosa dins el programa 'Viu la Cultura' i s'afegeix a les dues que ja es realitzaven: 'Descobreix el món dels llibres', pensada per als més petits, i 'Descobreix la biblioteca', per als alumnes dels cursos superiors de primària.

'Bookescape' va néixer de la idea d'intentar promoure, entre els alumnes, el coneixement de la biblioteca a partir de l'esperit d'investigació, deducció i treball en equip. Com temàtica per a programar aquesta activitat, es va recórrer a dos aspectes: d'una banda, el món dels llibres, i d'altra, el funcionament de la biblioteca.

La intenció era deixar enrere les activitats més tradicionals i fonamentar l'ús de la biblioteca a la innovació de les tècniques i metodologia educatives, com és el cas de l'aprenentatge experiencial. Aquesta activitat és l'adaptació del els jocs de 'escapament room' que, conjuntament amb els tècnics del centre, s'ha triat per a realitzar una tasca educativa destinada a la biblioteca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.