algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

Oberta la inscripció per als cursos de llengua catalana que tendran lloc entre l’octubre i el gener

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) i d’acord amb el seu objectiu de fomentar la llengua i la cultura de les Illes Balears, presenta l’oferta de cursos de llengua catalana de l’octubre al gener de 2019. La inscripció als cursos està oberta des d’aquest dilluns, 3 de setembre, fins al 14 de setembre del 2018.

Per a inscriure’s als cursos es pot fer tant presencialment com per internet. La inscripció presencial es pot fer als diversos centres de català que gestiona l’IEB: Centre de Català de Palma, Centre de Català d’Eivissa, Centre de Català d’Inca, Centre de Català Ciutadella, i Centre de Català de Manacor. També, a l’Institut d’Estudis Baleàrics, a l’Ajuntament de Calvià, a l’Ajuntament de Llucmajor i a l’Ajuntament d’Inca, a l’àrea de Cultura. Per internet, s’ha de fer a través de www.iebalearics.org.

Els requisits i documentació per a la inscripció als cursos de llengua catalana són tenir 16 anys en la data d’acabament del termini d’inscripció, és a dir, el 14 de setembre, i acreditar el nivell de català anterior al curs que es vol matricular. Es pot fer a través d’un certificat d’assistència a un curs de l’IEB, un certificat de coneixement de català de la Direcció General Política Lingüística o un equivalent, o bé una prova de nivell.

El nombre de places per a cada nivell és limitat i aquestes es cobriran seguint l’ordre de recepció dels documents que fan efectiva la inscripció.

Informació sobre els cursos

Els cursos tendran una durada de 3 mesos i dues setmanes i s’impartiran des de la setmana del 8 d’octubre fins al 25 de gener de 2019. S’ofereixen cursos de català de tots els nivell; concretament en aquesta convocatòria s’inclouen els nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA (llenguatge administratiu).

Tots els nivells es podran estudiar en la modalitat presencial, els cursos disponibles en la modalitat semipresencials són el B2, C1, C2 i LA, i els cursos disponibles per fer a distància són el B2, C1 i C2.

En la categoria presencial, el preu dels nivells A1 i A2 és de 60€, els nivells B1 i B2 és de 80€ i de 120€ en el cas dels nivells C1, C2 i LA. En la modalitat semipresencial el nivell B2 és de 60€, i a la resta de nivells el preu és de 90€. I per últim, als cursos a distància, el preu del nivell B2 és de 50€, i als nivells C1 i C2 és de 70€.

Per a gaudir de la reducció del 50% de l’import dels cursos és necessari complir alguns dels següents requisits: estar en situació de desocupació, percebre una pensió pública, estar reclòs en un centre penitenciari, ser membre de família nombrosa, tenir una discapacitat del 33% o superior, tenir el carnet jove europeu o ser víctima de violència de gènere.

En el cas de la reducció del 100% de l’import s’ha de presentar la documentació que acrediti ser membre d’una família nombrosa especial, no cobrar cap prestació contributiva o ser atès pels serveis socials per motius econòmics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.