algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Ona Mediterrània, Titoieta Ràdio i Sputnik Radio s'uneixen per la llibertat d'expressió

148829

El proper 17 de juny es durà a terme el concert per la llibertat d'expressió al Palma Arena, una iniciativa que serveix com a traca final de la setmana per la llibertat d'expressió que s'ha celebrat a Mallorca unida als dos concerts prevists per divendres i dissabte organitzats per l'Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística (ACALLAR).

Són moltes les mostres de suport que s'han donat a aquesta causa per part de molts de mitjans i el gest arriba aquesta vegada per part de tres ràdios consolidades a Mallorca. Ona Mediterrània, Titoieta Ràdio i Sputnik Radio uniran forces per tal d'oferir una emissió conjunta en directe de tot el que passi al concert previst per dia 17 de juny.

Els estudis de les tres ràdios es traslladaran a les instal·lacions del Palma Arena per tal d'oferir una crònica del minut a minut que es vagi succeint durant la celebració. D'aquesta manera es compartiran les tres senyals de la FM i els oients podran escoltar en directe una programació especial que inclourà diversos convidats, entrevistes a alguns dels 40 artistes que actuaran i les reflexions que vulguin deixar les persones que hi assisteixin com a públic.

Els membres dels equips d'Ona Mediterrània (98.0 FM), Titoieta Ràdio (107.7 FM) i Sputnik Ràdio (105.4 FM) han afirmat que «és necessari fer una passa com aquesta en un moment tan crític per exercir les nostres llibertats», i han afegit que «compartim passió per la ràdio i diumenge compartirem la feina en defensa de la llibertat d'expressió».

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.