cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Es Baluard acollirà un programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional dels Museus

El museu Es Baluard ha presentat el seu programa d'activitats per al Dia Internacional dels Museus 2018, que se celebra el pròxim 18 de maig sota el lema 'Museus hiperconectats: nous enfocaments, nous públics'. Entre elles, es realitzarà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta entre les 10.00 hores i les 20.00 hores.

Així, han explicat que en el marc de l'exposició 'Col·lecció permanent. Carte Blanche a Jean Marie del Moral', tendrà lloc una visita interactiva a càrrec del poeta mallorquí Biel Mesquida a partir de les 19.00 hores i amb entrada lliure.

A partir de les 11.30 i fins les 13.30 hores, també hi haurà sessions de mediació gratuïtes en aquesta exposició en la qual, a través de les fotografies de diferents pintors, retrats o sèries fotogràfiques d'accions creatives, Del Moral posa en relació les seves fotografies amb les obres originals, que pertanyen majoritàriament a la Col·lecció d'Es Baluard.

A més, el 18 de maig arriba l'activitat exclusiva per a Amics d'Es Baluard 'Llibres d'art i bibliografia en Es Baluard', una visita especial, de 17.00 hores a 18.00 hores, relacionada amb la biblioteca del museu, en la qual es visitarà l'espai de bibliografia i documentació. D'altra banda, des de la seva àrea educativa, el museu proposa 'Esquitxos! La composició i descomposició pictòrica', una sessió d'animació teatralitzada a càrrec dels actors Lucía Sánchez i Quique Mongay.

Aquesta activitat, d'entrada lliure, tendrà lloc el 19 de maig a les 11.00 hores a l'Espai Educatiu Guillem Cifre de Colonya - Es Baluard, i s'organitza com a esdeveniment de clausura de temporada dels tallers 'Família! El dissabte va d'art' del curs 2017-18.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.