algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 12.82°
20°

Un jutge amenaça de no casar una parella si la núvia no es treu una xapa del presos polítics

Els fets s’han denunciat per xarxes socials aquest dilluns passat. Un jutge del registre civil de Badalona ha convidat una núvia a treure’s una xapa en suport als presos polítics per poder casar-se. El motiu donat pel jutge és que es tracta d’un organisme públic i «ha de donar servei a tothom i ha de ser neutral».

Més retallades de llibertat

Tot i que la núvia en un principi es va negar a treure’s la xapa i va recordar al jutge que en aquella sala hi havia una fotografia del Rei i que allò tampoc era neutralitat, segons explica la testimoni, el magistrat «em va dir que respectava les meves creences però que si no em treia la xapa, no em casava». Sense cap altra remei la núvia es va treure la xapa. «Si la xapa hagués estat de VOX o del PP també la faria treure» va assegurar-li el jutge.

Un fet que es denunciarà

«Ahir no se'm va respectar la llibertat d'expressió com a ciutadana». Per això, la núvia ha assegurat que farà una denúncia per vulneració de drets i que ja ha contactat amb un col·lectiu d'advocats per posar-la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya, fa mes de 5 anys

Haurien d'haver deixat plantat al jutge.
I que li importa el que duguin posat els nuvis o els convidats a aquests maleducat? Que més que un jutge de pau, pareix un "jutge de guerra".

Valoració:8menosmas
Per Nicolau, fa mes de 5 anys

«...ha de donar servei a tothom i ha de ser neutral»
Efectivament, però qui ha de donar servei a tothom i ha de ser neutral és la institució judicial, no els ciutadans que hi van per casar-se. La gent ha de poder casar-se així com vulgui, vestida de groc o de blanc, amb capell o sense, amb calçons o amb falda, i ha de poder dur els símbols, religiosos, polítics, sindicals o fins i tot esportius que vulgui. Avui li fan llevar a aquesta dona aquest símbol i demà, amb el mateix argument de neutralitat, potser li faran llevar a una altra el símbol cristià de la creu.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente