algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Consell de Mallorca acull l'espectacle de Carlos Garrido 'La gran aventura de Jaume I'

La sala de plens del Consell de Mallorca ha acollit aquest divendres l'espectacle 'La gran aventura de Jaume I', una obra escrita i dirigida per Carlos Garrido amb acompanyament musical de Mariona Forteza i en la qual Rodo Gener ha estat l'encarregat de reviure el personatge del rei Jaume I El Conqueridor. Més de 120 persones han assistit a aquesta representació, una de les activitats programades dins de la Diada de Mallorca.

La veu de Jaume I ha estat extreta del 'Llibre dels fets' i ha mostrat, segons han descrit des del Consell,  «un rei que sofreix, que dubta, i que es veu obligat per les circumstàncies a actuar en contra de la seva voluntat. Orgullós, providencialista, més partidari del pacte que de la violència, un personatge profundament humà que resumeix la seva trajectòria en la seva primera gran gesta: la conquesta de Mallorca».

A més, l'obra ha estat coproduïda per Cultural-ment i la companyia de divulgació cultural Carlos Garrido Escènic i es podrà tornar a veure de forma gratuïta en el Teatre de Petra el 26 de desembre a les 19:30 h. Finalment, aquest dissabte a les 20:00 h a Porreres també arribarà una altra producció de Garrido, 'Estrelles i talaiots', i que està vinculada a la temàtica de la Diada de Mallorca d'aquest any: la cultura talaiòtica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.