nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

La Fundació Pilar i Joan Miró comptarà amb 1,8 milions de pressupost

Reunió del patronat de la Fundació Pilar i Joan Miró. | Fundació Pilar i Joan Miró

El Patronat de la Fundació Pilar i Joan Miró ha aprovat aquest divendres les línies d'actuació i els pressupostos del 2018, que ascendeixen a un total d'1.842.450 euros per cobrir les despeses generals de la institució i per desenvolupar el seu programa d'activitats.

Segons ha explicat l'entitat, s'ha celebrat la primera junta del Patronat presidida pel batle de Palma i president del Patronat, Antoni Noguera, i l'última en la qual durant 37 anys ha estat directora de la Fundació Miró de Barcelona, Rosa María Malet.

'Miró. Un esperit salvatge'

Respecte el pla d'actuació, entre altres, durant el 2018 s'inaugurarà l'exposició de gran envergadura 'Miró. Un esperit salvatge' que s'obrirà el 9 de febrer. Es tracta de la primera vegada que una exposició itinerant a l'exterior amb fons de la Fundació torna a casa per omplir els seus espais.

En relació al calendari de les 2 sessions del Patronat previstes als Estatuts a celebrar durant l'any 2018, s'ha aprovat per a la seva celebració el primer divendres del mes de juny (1 de juny de 2017) i l'últim divendres del mes de novembre (30 de novembre de 2018).

Nous nomenaments 

Així mateix, en la reunió del Patronat s'ha aprovat el nomenament de Dolors Juncosa Álvarez com a nou membre de la Comissió de Govern en substitució de Nicolau Llaneras.

A més, la nova web i imatge corporativa de la Fundació es donaran a conèixer el 19 de desembre coincidint amb els actes commemoratius del 25 aniversari d'obertura pública de l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.