algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Cartell definitiu del concert per la llibertat dels presos polítics

L'Assemblea Nacional Catalana va posar a la venda el passat dijous les entrades per al concert que està organitzant a Barcelona per al dissabte 2 de desembre per demanar la llibertat dels presos polítics catalans.

Els preus oscil·len entre els 10 i els 30 euros, amb un descompte per a les famílies i accés gratuït per als menors de dos anys, i es poden adquirir a través de la seva web.

Les actuacions començaran a les 16.00 i l'accés a l'Estadi Olímpic Lluís Companys es realitzarà a partir de les 13.00 hores, amb la previsió que el concert tengui una durada de tres hores.

La totalitat dels beneficis que es generin es destinaran a la caixa de solidaritat que les entitats independentistes han posat en marxa per fer front a les multes i fiances.

Una quarantena d?artistes hi participaran i l?entitat sobiranista ha publicat aquest dilluns el cartell definitiu. Hi participaran artistes com Cesk Freixas i membres d'Oques Grasses, Ítaca Band, Els Amics de les Arts i Els Catarres, Companyia Elèctrica Dharma, La Banda Impossible, Pau Alabajos entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.