muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

[VÍDEO] El documental que destapa «les vergonyes» del funcionament de l’Estat espanyol

‘Interès d’Estat, en ruta’ és el títol del documental que el periodista mallorquí Pere Sánchez i tot un equip han estrenat. El passat dimarts 19 de setembre ja ho feren a Barcelona però va ser aquest dimarts 26 que l’estrenaren a Palma (Cinema Ciutat), Tàrrega, Sabadell i Sagrada Família. En aquests moments ja és obert. Pere Sánchez, a través de les xarxes socials, ha fet saber que «me n'orgullesc molt de la gran feina de tot l'equipàs que hem fet i de l'aportació de tota la gent i entitats que han col·laborat a la campanya de micromecenatge».

El documental

Té una durada de 45 minuts i s’hi «destapen les vergonyes del funcionament de l’Estat espanyol». El Cercle Català de Negocis ha publicat el documental a Youtube i ha adjuntat un seguit de qüestions que, indubtablement, el periodista respon viatjant a diferents indrets de l’Estat espanyol:

  • «Per què es construeixen autopistes que no van enlloc?»
  • «Per què el corredor mediterrani passarà per Madrid?
  • «Qui comanda en realitat a Espanya?»
  • «Com funcionen els poders de l'Estat?»
  • «Quin paper té Catalunya? I el País Valencià i les Illes?»

Tot el projecte gira entorn del capítol quart del llibre ‘Interès d’Estat’ d’Albert Pont i dirigit per Pere Sánchez, responsable creatiu d'Alvent Produccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Albert Pont i Pere Sannchez, gran documental directa i explícit per entendre com funcione l'EsPPanya d'avui peró constatant també que fa segles que va començar.
Sempra m'he demanava perqué Espanya que no és rica i sempra a de anar pidolant, malversava tanns de díners amb obres, autopistes i aeroports inútils al mig del no res.
Ara ho entenc perfectement, moltes gràcies per aquesta feine que heu desplegat per treura les vergonyes de aquesta "Gran Nación" de Juan Palomo.
Salut i república 3 dias, ¿hi ha algú que li quedin dubtes de perqué n'hem de sortir i partir.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente