algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

Adjudicats 245.000 euros a projectes de creació, producció i programació d'arts escèniques

"BaRockBallet" de Laura Macías

El Consell de Mallorca ha adjudicat un total de 245.357 euros a una convocatòria d'ajudes destinades a projectes de creació, producció i programació d'arts escèniques. Es tracta d'una convocatòria que gestiona el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports que dóna suport a les entitats professionals que inverteixen en la recerca i la creació de nous projectes culturals i la promoció d'aquests a través de la realització de fires, mostres, certàmens i festivals d'arts escèniques.

Segons ha indicat en un comunicat la institució insular, la línia d'ajudes més quantiosa és la que té a veure amb produccions de nous espectacles d'arts escèniques que suma un total de 82.641 euros en els projectes 'SMILEY, una història d'amor' de Joan Porcel; 'FROZEN, la reina de gel' de Mallorca Sota; 'Cua de sirena' de Til Teatre Elàstic Nou i 'BALLUM' de la companyia Maria Antònia Oliver.

Així mateix, s'ha destinat una partida d'ajudes per sufragar despeses d'explotació, que sumen 39.058 euros i que aquest 2017 han rebut companyies reconegudes del sector de les arts escèniques a Mallorca com La Fornal Espectacles, Estudi Zero Teatre, Iguana Teatre i la companyia de dansa Laura Macias. Igualment, totes també reben suport a la producció per a espectacles concrets com són 'Aquí no paga ningú!' d’Estudi Zero Teatre; 'Martina' de la Fornal Espectacles; '5 històries vertaderes' de Iguana Teatre i 'Barockballet' de Laura Macias.

Respecte a les produccions d'arts escèniques de nous creadors, quatre projectes reben 18.420 euros d'ajudes, mentre que la realització de fires, mostres, certàmens i festivals d'arts escèniques rep prop de 40.000 euros per a la segona edició de Ciclop, Festival de Teatre visual de Sineu; Circaire, Mostra de circ; i, finalment, el 19è Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.