nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

[VÍDEO] Xavi Sarrià publica 'Amb l’esperança entre les dents', el seu debut en solitari

Captura del vídeo

El cantant Xavi Sarrià ha anunciat aquest divendres a través de les xarxes socials la publicació del seu debut en solitari, el disc ‘Amb l’esperança entre les dents'.

Trezte cançons amb les quals continua «combatent fantasmes» des d’una mirada més personal que en l’etapa al capdavant d’Obrint Pas. Sarrià ha penjat per sorpresa el videoclip de la primera cançó, que duu el mateix nom que el disc, i ha explicat que l’àlbum sortirà a la venda el pròxim divendres 22 de setembre.

Al seu mur de Facebook ha explicat que quan era nin va viure el seu infern personal. «Primer va ser la pèrdua de la persona que més m’estimava. Una part de mi. I després van ser els anys de crits, insults, humiliacions i colps a què em van sotmetre. Necessitava un refugi i el vaig trobar en un llapis i una llibreta. La música era el meu altre refugi. Em falcava els auriculars i em submergia en les cançons d'altres. Fins que als tretze anys vaig agafar una guitarra i vaig descobrir que podia escriure les meues». Així, explica que aquest disc neix de la necessitat de continuar defensant-se, de canalitzar aquell riu ingovernable i de combatre els fantasmes.

Aquest disc que, segons explica, ha anat composant durant els darrers dos anys i que ha avançat aquest divendres amb aquest vídeo l'ha titulat amb un vers de John Berger que descriu com ha viscut durant tots aquests anys: 'Amb l'esperança entre les dents'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.