algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Aspencat s'acomiada dels escenaris després d'11 anys i més de 600 concerts

Aspencat, una de les bandes més en forma i consolidades de l’escena musical en català, s'acomiada dels escenaris indefinidament després d’onze anys de trajectòria, cinc discs i més de sis-cents concerts. Aquest grup de la Marina Alta, País Valencià, s’acomiadarà amb una gira de set concerts titulada ‘La història és nostra… per sempre’.

«Volem celebrar que els nostres camins s'hagen creuat, rememorar cada plaça i cada nit que hem encès amb vosaltres durant tots aquests anys, tornar a sentir les vostres mirades de complicitat i tot l’amor incondicional que ens heu regalat per guardar-los al racó més especial de la nostra memòria i que ens acompanyen per sempre!»

Amb el comiat d’Aspencat desapareix un dels darrers grups d’una generació d’or de la música compromesa al País Valencià. S’ha convertit en un referent de la música dels Països Catalans i ha omplert de gom a gom els millors escenaris de la nostra geografia, segons apunta VilaWeb.

El grup de la Marina Alta farà aquests set concerts especials de comiat a la tardor, i la traca final serà una gran festa a la sala Razzmatazz, en el marc del cicle Curtcircuit, el dissabte 21 d'octubre. Si bé les sorpreses del comiat encara estan per anunciar, Aspencat s'acompanyarà als escenaris d'amics i amigues amb què la banda ha compartit escenaris, cançons i estudis de gravació. Aquestes són les aturades que farà la gira La història és nostra per sempre:

29 de setembre – Bilbao (Stage Live)
30 de setembre – Palma (Es Gremi)
6 d'octubre – Madrid (Sala Penélope)
7 d'octubre – Santiago de Compostel·la (Sala Malatesta)
14 d'octubre – Xaló
20 d'octubre – València (Plaça de Bous)
21 d'octubre – Barcelona (Sala Razzmatazz)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.