nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

Posen en marxa una campanya de 'costums' mallorquins

L'empresa Melicotó ha posat en marxa una campanya digital d'habituds mallorquines. Els impulsors demanen a les xarxes socials que els ajudin a fer una llista de #CostumsNostres «que no s'han de perdre» i posen alguns exemples d'expressions populars en català: per exemple, recorden que és tradicional, davant un «Molts d'anys», contestar «En vida teva», o a «tenc gana», «menja't una cama».

Els dissenyadors de Melicotó ja han il·lustrat el primer refrany, que ha tengut molt d'èxit tant a Instagram com a Facebook. Si coneixeu més dites, les podeu escriure com a comentari a les seves xarxes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

Defensen es menfotisme? És molt autòcton

Valoració:2menosmas
Per Vesalamerda, fa mes de 6 anys

I venga amb "ses modalitats".Si tant vos agraden "ses modalitats" començau amb les del Castellà. Per aqui hi ha mols d'andalussos i de bon grau ens ensenyaran l'andalús a tots.
Els gonelles son tan rematadament beneits, que es pensen que els altres encara ho som més.

Valoració:13menosmas
Per Arnau Sorell, fa mes de 6 anys

Lo que fa collo @ i doncs, és voler fer un duro amb so mallorquí ( amb s,excusa de que no se perdi), i no li doni us a sa seva web ( tot català estàndar i res de ses nostres modalitats)

Valoració:-13menosmas
Per Pipi, fa mes de 6 anys

Soy una Murcianica afincada en Mallorca, donde trabajo y soy residente. Desde el día que llegué tanto los Mallorquines como la propia "Roqueta" me tienen enamorada. Las costumbres de aquí eran totalmente desconocidas para mí y son una pasada de bonitas.
Me encanta poder aprender más cosas cada día y, la verdad, Melicotó hace una labor maravillosa de recopilación y, sobre todo, de divulgación.
De sobra se ve que es todo de buena fé! Un saludo Melicotoners!!!!

Valoració:2menosmas
Per I doncs, fa mes de 6 anys

He entrat díns la web de Melicotó per a comprovar si anaven de bona fe o eren gonelles, i he vist que tenen una sèrie d'articles com bosses, roba d'infants i adults i detalls originals i adequats per fer regals.
I una bona iniciativa

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente