nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Pau Vadell i Vallbona guanya els Jocs Florals de Barcelona 2017 amb el poemari ‘Esquenes vinclades’

132798
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El poeta Pau Vadell i Vallbona (Calonge, Santanyí, 1984) és el guanyador del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2017 amb el poemari ‘Esquenes vinclades’, segons ha fet públic l’Ajuntament de la Capital aquest dimarts. El lliurament del guardó, el 10 de maig, obrirà un any més les activitats del Barcelona Poesia, que enguany compta amb una cinquantena de participants entre els quals alguns dels autors més destacats del moment, com l’índia Rupi Kaur, la romanesa Ana Blandiana, el nord-americà Billy Collins o la nicaragüenca Gioconda Belli. La vintena edició de la cita conjuga aquests grans noms amb propostes singulars i destinades a fer arribar la poesia a un públic ampli, com els homenatges a García Lorca i John Coltrane, una sessió de ‘poetry slam’ del raper Nach o el ‘show cooking’ poètic d’Ada Parellada i Ada Castells.

El guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2017, Pau Vadell, és poeta, però també editor (fundador del segell AdiA Edicions), traductor, historiador i gestor cultural. Ha publicat una dotzena de títols de poesia, molts d’ells guardonats. Les directores del Barcelona Poesia, Teresa Colom i Àngels Gregori, l’han presentat avui com “un dels poetes més potents” en llengua catalana. A més n’han destacat la seva vessant “d’activista’ cultural, en tant que impulsor d’un segell literari i com a traductor de diversos poetes internacionals al català, entre altres activitats”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Luna Barceló, fa mes de 6 anys

Moltes Felicitats! És molt important que els mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs obtingueu premis tant importants.
Tenim molts i bons escriptors, poetes, músics, actors...
Endavant!

Valoració:1menosmas
Per un joan de tants, fa mes de 6 anys

La meva enhorabona i a seguir treballant per la cultura

Valoració:4menosmas
Per Peret, fa mes de 6 anys

El fill de papà guanya un premi! Oh!

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente