algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

‘Simfònica en Petit’ visita Muro aquest dissabte

Una de les actuacions realitzades en el marc de la ‘Simfònica en Petit’. | UH-Arxiu

Aquest dissabte músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, faran un concert de cambra, a les 19:00h, a l’església del convent de Muro. Aquest concert està englobat dins el cicle “Simfònica en petit”.

En aquest concert, el públic podrà gaudir d'un quartet de corda amb oboè i clarinet format per Gina Nicola (violí); Francisco Sard (viola); Emmanuel Bleusse (violoncel); Philip Dawson (contrabaix); Juan José Pardo (clarinet) i Javier Arnal (oboè).

El programa del concert de música de cambra està format per Quartettino per a clarinet i trio de cordes de R. Kokai; Phantasy quartet Op. 2 per a oboè i trio de cordes de B. Britten i El quintet per a oboè, clarinet, violí, viola i contrabaix de S. Prokofiev.

Simfònica en Petit engloba un total de nou concerts a diversos espais de Mallorca gràcies a la col·laboració del museu Es Baluard, Museu de Mallorca i la Fundació Pilar i Joan Miró a Palma; l'Església del Convent a Muro; Casa del poble a Esporles i el Museu Modernista Can Prunera a Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.