cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Set biblioteques de Palma convoquen la 3a edició del concurs de microrelats

Concurs de microrelats.

Set biblioteques de Palma han convocat la tercera edició del concurs de microrelats per a joves d'entre 12 i 18 anys amb la finalitat de fomentar l'interès per l'escriptura.

Segons ha indicat l'Ajuntament de Palma, aquest dilluns s'ha obert el termini per presentar els textos, que han de transcórrer a Palma i tenir una extensió màxima de 400 paraules. Les biblioteques participants són les de Son Cànaves, Son Ferriol, Son Ximelis, Son Gotleu, Son Cladera, Son Sardina i el Coll d'en Rabassa.

La temàtica és lliure i les propostes, que han de ser originals i inèdites, poden ser en castellà o en català i s'han d'enviar per mail a una de les biblioteques participants. El concurs divideix els participants en dues categories: una per a joves d'entre 12 i 14 anys i una altra, d'entre 15 i 18 anys. El primer premi de cada categoria serà un llibre electrònic i el segon, un xec per a llibres per als segons.

La iniciativa va néixer fa dos anys de la mà de la biblioteca del Son Cladera i dels IES Son Rullán i Juníper Serra, amb una «participació discreta» però que va augmentar significativament el segon any, on es presentaren 57 relats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Bona iniciativa, la d'inculcar la escriptura entre els joves. I aquesta escriptura, deu ser en Català, esper.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente