algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

'Mima & Katastrôfic', 'Ferments' i Joan Dausà, les actuacions de la Nit de la Cultura

La gala serà retransmesa per IB3 Televisió a partir de les 23:20 del mateix dia

121746

El proper dijous dia 29, al Teatre Principal de Palma, a partir de les 20:30 hores, es farà la 'Nit de la Cultura 2016'.

La gala, presentada per l'actor Joan Miquel Artigues, s'iniciarà amb el parlament del president de l'entitat, Jaume Mateu i Martí, i oferirà fragments de l'obra de dansa 'Mima & Katastrôfic', de la companyia 'Augments'; un tast de la composició musical 'Ferments', de Miquel Brunet, i l'actuació del cantautor Joan Dausà.

La gala serà retransmesa per IB3 Televisió a partir de les 23:20 del mateix dia.

En el marc de la 'Nit de la Cultura', es farà el lliurament dels Premis 31 de desembre, atorgats per l'Obra Cultural Balear, que celebren enguany la seva trentena edició.

El premi Francesc de B. Moll s'ha concedit al grup Al-Mayurqa. El Josep M. Llompart a Antònia Vicens. L'Emili Darder a: Joana Maria Palou i Sampol. El Bartomeu Oliver a l'Associació Memòria de Mallorca. EL Miquel dels Sants Oliver al llibre Rebosteria Tradicional de Mallorca, de Bartomeu Arbona i Figuerola. El Bartomeu Rosselló-Pòrcel a Lucia Pietrelli. L'Aina Moll i Marquès a Gabriel Massot i Muntaner i el Gabriel Alomar a Ràdio Arrels de Perpinyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 7 anys

Deus voler dir "llogar-hi cadiretes", i "estoneta" o més aviat "fer una becada".

Valoració:5menosmas
Per arruix, fa mes de 7 anys

Bona cultura, per llogar cadiretes i dormir un ratet.

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente