algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Ballet de Moscou torna fidel a la seva cita nadalenca amb el públic de Mallorca

El Ballet de Moscou torna a Mallorca en la seva gira d'hivern. | La Factoria

El Ballet de Moscou torna a Mallorca en la seva gira d'hivern, després de visitar una vintena de ciutats de tot l’Estat espanyol. En aquesta ocasió, el públic tindrà una gran oportunitat per presenciar dues obres mestres del ballet clàssic ‘El Llac dels Cignes’ i ‘El Trencanous’.

Per donar resposta a la gran demanda, la companyia afegeix una segona sessió del ‘Trencanous’, que omplirà de màgia el Auditòrium de Palma, segons ha informat l'organització. Ambdues peces compten amb la música insuperable del compositor més admirat de música per a ballets: el gran Tchaikovsky.

El Llac dels Cignes és probablement l'obra més representada de la història i més benvolguda pel públic. El Trencanous és una obra plena de fantasia; els protagonistes Clara i el Trencanous ens transporten a un conte fantàstic ple d'aventures i ens delecten amb danses sublims gràcies a la coreografia original de Marius Petipá i Lev Ivanov.

Trencanous

La visita del Ballet de Moscou a Mallorca i la representació del ‘Trencanous’, el ballet més representat per aquestes dates en teatres de tot el món, s'ha convertit ja en tot un clàssic, que podrà veure's per partida doble el dimarts, 3 de gener, a les 18 hores, i el dimecres 4, a les 19 hores, a l’Auditòrium de Palma.

El ‘Llac dels Cignes’ es presentarà el mateix dimarts 3, a les 21 hores, una cita ineludible per als amants de l'art. La combinació de qualitat, compromís, i passió amb i pel món del Ballet fa que els artistes del Ballet de Moscou captivin al públic, exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa.

En paraules del seu director i fundador, Timur Fayziev «La vida d'un ballarí exigeix un compromís total. Els assajos són diaris i moltes hores, s'ha de portar una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de somni i de descans i, naturalment, cuidar molt l'alimentació».

«Però quan s'està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, més aviat al contrari. La companyia es converteix en la teva família, panses tot el temps amb ells, i la professió és tan absorbent que et deixa poc o cap espai per a altres coses», ha afegit sobre aquest tema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.