cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Jordi Savall tanca l’Any Llull amb un concert a Jerusalem

El violagambista Jordi Savall tancarà l’Any Llull amb un concert. | D.I.

El violagambista Jordi Savall tancarà l’Any Llull internacional, que commemora el 700 aniversari de la mort del filòsof i escriptor Ramon Llull, amb un concert en el Jerusalem International YMCA, que tindrà lloc el 14 de desembre.

El dia abans, la Universitat de Jerusalem acollirà una conferència d'Harvey Hames sobre la relació entre el pensador mallorquí i el món jueu, ha informat aquest divendres el Institut Ramon Llull (IRL).

Interculturalitat

Sota el nom 'Ramon Llull. Temps de conquestes, de diàleg i desconhort', el programa del concert de Jerusalem és «un reflex de la confluència cultural de l'època de Llull amb música cristiana, àrab i jueva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:3menosmas
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Entre esto y las cartas a Burkina Faso de los alcaldes pancas, el prusés es imparapla.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Tota una cloenda de luxe. Un any dedicat a una gran persona con Ramon Llull, ha de ser tancat per una altra gran persona com Jordi Savall.

Valoració:10menosmas
Per Gran, fa mes de 7 anys

El millor ambaixador.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente