cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Oliveras: «L’espai de la cultura és un espai en tensió»

Segons l'autor, la cultura funciona com a forma de pacificació i recondueix les tensions cap a la possibilitat d'elecció entre productes culturals.

L'Espai de creació i experimentació 'Vi-és' de Sineu (C/ de s'Estació, 2) acollirà aquest dijous 8 de desembre a les 19:00 hores la presentació del llibre 'Cultura en tensió' amb la presència d'un dels autors del llibre, Jordi Oliveras.

La formació en animació sociocultural que va rebre fa molts d'anys, i l'interès per la música viscuda de prop han estat les referències principals en la trajectòria professional d'Oliveras, qui ha estat l'impulsor i coordinador del projecte Indigestió, a més del principal responsable de la revista Nativa.

Segons l'autor, la cultura funciona com a forma de pacificació i recondueix les tensions cap a la possibilitat d'elecció entre productes culturals. Malgrat això, «l'espai de la cultura és un espai en tensió».

El llibre està pensat i escrit per gent que participa en el portal Nativa.cat i, en bona mesura, suposa l'expressió en paper de les seves reflexions i dinàmiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.